Apartment Living – South Bank Campus

NIK_8295

NIK_8344 IMG_6728

Maximising space to create a well-designed and functional, open plan layout for Student Accommodation

The multi-purpose layout and closed in kitchen presented a few challenges in updating this Apartment. We considered the most effective change to improve the space was to turn the common area into an open-concept design, define zones without the need for walls or barriers and create a flow between the living areas.

We opened up the area by removal of a wall adjoining the living and kitchen. Updated the overall look with stone bench tops and white gloss finishes and designed some creative storage solutions. One clever feature was the movable island bench with drawers which could work as an additional work-space.

New Bamboo flooring added the final touch to what can only be described as a stylish and versatile living space.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>